Bouwchemische producten

RENOFORT nv is een exclusieve verdeler in België van bouwspecialiteiten en bouwchemische producten voor de professionele verwerker.  Ontwikkeling en  productie gebeurt volgens strengste normen door gereputeerde bedrijven die allen al meer dan 50 jaar een leidende positie in hun segmenten innemen. 

 

De focus ligt op de specialiteiten vochtbestrijding en kunstharsvloeren, met zwaartepunten kelderdichting, injecties, betonherstelling, plaatsing van epoxy en polyurethaan vloeren en sanering van industrievloeren. 

 

RENOFORT is actief in volgende deelgebieden van de bouwchemie:

 

Afdichting:

Afdichting van ondergrondse constructies, bekkens en inkuipingen aan de vloeistoftoegekeerde of de vloeistofafgekeerde zijde.  Zout- en condensatiebestrijding.  Chemisch bestendige systemen.  Efficiënte sanering ook bij hoge waterdruk.  Afdichting van muurdoorvoeren.  Saneerpleisters. 

 

Injectiesystemen:

Injectie onder lage druk: scheuropvulling, bestrijding capillaire vochtproblemen. 

Injectie onder hoge druk: scheurafdichting, verlijming, stabilisatie. 

Producten op basis van cement, epoxy, silicone of polyurethaan. 

 

Gevelrenovatie:

Verfverwijdering, reinigen, hydrofoberen en beschermen tegen vervuiling, biologische aantasting en graffiti.  Monumentenzorg.  Kalei.

 

Betonsanering:

Sanering van beton- en bouwschade met cementgebonden en kunstharsmortels.  Verlijmen en vernaaien van scheuren.  Structureel herstel.  Gelijmde koolstofvezelwapening.  Verankering van machines. 

 

Kunstharsvloeren:

Hoogwaardige vloerdeklagen op basis van epoxy, polyurethaan en acrylaat.  Impregneringen, coatings en gietvloeren.  Systemen voor veeleisende omgevingen in landbouw, labo’s,  industrie, handel en residentiële bouw.  Chemisch bestendige vloeren, elektrisch geleidende vloeren.  Sanering van vervuilde of zwaar belaste industrievloeren.  Afdichting van balkons, terrassen, inritten, parkdecks, dakdetails, ... 

 

Verfsystemen:

Technische verven en industriële coatings: corrosiewering, chemisch bestendige coatings, antislipbekledingen, veiligheidsvloeren, slijtlagen.

Bouwchemische producten