Hieronder vindt u de laatste nieuwtjes:

Vochtmeting via Carbidefles (CM-methode)


De correcte toepassing van vele bouwchemische producten vraagt een nauwkeurige bepaling van het vochtgehalte van bouwmaterialen, bijv. bekleding van vloeroppervlakken met kunstharsen of parket. Tevens zijn correcte vochtmetingen onmisbaar om de efficiŽntie van vele behandelingen te verifiŽren (bijv. injectie tegen opstijgend vocht, hydrofobering).

RENOFORT kiest voor de carbidefles als meest geschikte methode voor metingen op de werf. Naast een hoge nauwkeurigheid ook bij kleine monsterhoeveelheden onderscheidt de methode zich vooral door de snelheid waarmee het resultaat bekend is.

RENOFORT werkt voor de meetapparatuur samen met een leidende Zwitserse fabrikant, die een volledig gamma toestellen kan aanbieden van volledig manuele meting tot gedigitaliseerde registratie.

Voor meer info over instrumenten voor vochtmeting contacteer vrijblijvend ir. Michael Vandeputte, GSM 0473/97.65.66.
Samenwerking met PT in handvorm baksteen


Gevolg aan de veelvuldige vraag naar passende baksteen voor restauratieprojecten in de monumentenzorg heeft RENOFORT dit jaar de succesvolle samenwerking met PT bekrachtigd.

PT produceert sinds de 18e eeuw handvorm baksteen volgens de oude traditie in een ongekende variatie van vormen en kleuren, gaande van wit en geel over roze, rood tot gereduceerde grijze stenen. Een andere specialiteit is de kolenbrand met unieke schakering van de steen tot gevolg.

De waaier van productietechnieken stelt PT ook in staat, zeer klantgericht te werken en specifieke oplossingen per project te ontwikkelen. Het atelier maakt op ambachtelijke wijze individuele stukken, indien het project dit vereist.

Door het unieke karakter van de baksteen wordt deze ook in toenemende mate toegepast in nieuwbouw, residentiŽle bouw en prestigeprojecten.

Voor verdere toelichtingen zal Dhr. Jo Vandeputte, GSM 0477/295.726, U graag te woord staan.
Injectiepomp tegen opstijgend vocht


Op veelvuldige vraag van onze klanten werkt RENOFORT nu samen met een fabrikant van hoogwaardige elektrisch aangedreven pompen voor de lagedrukinjectie van metselwerk tegen capillaire vochtproblemen, voor de hydrofobering van gevels, voor zwambestrijding en voor houtbehandeling.
De pompen zijn licht, betrouwbaar, eenvoudig in bediening en kunnen van een brede waaier toebehoren worden voorzien.
Voor meer info bel GSM 0473 97 65 66 of e-mail info@renofort.be
Gelijmde wapening: koolstoflaminaten


RENOFORT zet dit jaar een belangrijke stap vooruit in de uitbreiding van de betonrenovatietechnieken. In samenwerking met een leidende fabrikant biedt het bedrijf gelijmde wapening aan voor de structurele sanering van constructies. Tot de mogelijkheden behoren ook verboutbare laminaten, die nog zwaardere belastingen toelaten.
RENOFORT begeleid de opdrachtgever doorheen het volledige proces van concept over selectie van technieken tot ondersteuning bij de applicatie.
Meer info op GSM 0473 97 65 66 of e-mail info@renofort.be
Revolutionaire onderwaterverf


RENOFORT stelt dit jaar een revolutionair product voor: het enige coatingsysteem ter wereld, dat onder water kan worden aangebracht en tevens voldoet aan de internationale normen voor corrosiewerende toepassingen onder water en in extreem vochtige omstandigheden.
Het product vindt zijn toepassing in de sanering van haveninstallaties, waterwegen, scheepvaart, krachtcentrales en offshore industrie.
Bel of stuur een e-mail voor verdere informatie.
Te Huur: Betonschuurmachine


RENOFORT biedt aan zijn verwerkers sinds dit jaar een professionele betonschuurmachine te huur aan. De machine heeft een werkbreedte van 500 mm en is geschikt voor oppervlaktes tussen 50 en 800 m≤. Door de beschikbaarheid van aangepaste gereedschappen is de bewerking van verschillende ondergronden mogelijk. Een bijhorende stofafzuiging waarborgt stofarme werking. Voeding 3 x 380 V.
Voor meer info bel 0473 97 65 66 of e-mail info@renofort.be


Via onderstaand formulier kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief:

Naam:
E-mail adres:
BASF

Erkende Construction Chemicals partner